66 15 13 05 [email protected]

Om Vangeledgård

​​Vangeledgård er et nedlagt landbrug med et stort stuehus, hvor der er indrettet 7 eneværelser, en selvstændig lejlighed med 2 værelser, hvor de to beboere deler bad/toilet og køkken. Derudover rummer stedet hestestald, ridehus, træværksted, metalværksted og maskinværksted.

I stuehuset, er der desuden en stor hall, fælles spisestue, fælles køkken, 2 x fælles bad og toilet, fælles opholds- og TV-stue samt 2 x administration.

De beboere der ikke har ekstern beskæftigelse, beskæftiges på gården med vedligeholdelse af gårdens bygninger og udenoms arealer, husligt arbejde, staldarbejde og pasning af dyrene, ligesom der er mulighed for at ride og lave kreative inde- og udendørs aktiviteter.
På Vangeledgård er der en fast overordnet struktur i hverdagen og hver enkelt beboer har deres egen individuelle struktur, hvor der er taget udgangspunkt i den overordnede struktur.

Vangeledgård er centralt beliggende med nem adgang til offentlige transportmidler, fødevarebutikker, lokal folkeskole, specialskoler, tilbud til diverse fritidsaktiviteter og alligevel omgivet af den smukke fynske natur med åbne marker, skov og stinet ved Odense å.

Hent hele standardbeskrivelse for Vangeledgård.​