66 15 13 05 [email protected]

Om Vangeledgård

​​Vangeledgård er et botilbud for unge og voksne på Fyn, der har til huse i et nedlagt landbrug med et stort stuehus. Her er der indrettet med 7 eneværelser, en selvstændig lejlighed med 2 værelser, hvor de to beboere deler bad/toilet og køkken. Derudover rummer stedet hestepension, hvor vi tilbyder hesteterapi til mennesker, samt træværksted, metalværksted og maskinværksted.

I stuehuset, er der desuden en stor hall, fælles spisestue, fælles køkken, 2 x fælles bad og toilet, fælles opholds- og TV-stue samt 2 x administration.

De beboere der ikke har ekstern beskæftigelse, beskæftiges på gården. Dette er med vedligeholdelse af gårdens bygninger og udenoms arealer. Det kan være alt fra husligt arbejde, staldarbejde og pasning af dyrene. Derudover er der mulighed for at ride og lave kreative inde- og udendørs aktiviteter.

Se vores galleri fra vores opholdssted på Fyn.

 

Dagligdagen hos Vangeledgård

På Vangeledgård er der en fast overordnet struktur i hverdagen. Dog har hver enkelt beboer deres egen individuelle struktur, hvor der er taget udgangspunkt i den overordnede struktur.

Vangeledgård er centralt beliggende med nem adgang til offentlige transportmidler, fødevarebutikker, lokal folkeskole, specialskoler, tilbud til diverse fritidsaktiviteter, hvilket gør dagligdagen nem. Alligevel er vores botilbud for unge og voksne på Fyn omgivet af den smukke fynske natur med åbne marker, skov og stinet ved Odense å.

Hent hele standardbeskrivelse for opholdssted på Fyn.​