66 15 13 05 [email protected]

Om Vangeledgård

​​Vangeledgård er et botilbud for unge og voksne på Fyn, der har til huse i et nedlagt landbrug med et stort stuehus. Her er det indrettet med 7 eneværelser, en selvstændig lejlighed med 2 værelser, hvor de to beboere deler bad/toilet og køkken. Derudover rummer stedet hestepension, hvor vi tilbyder staldarbejde samt pasning og ridning på egne heste, træværksted, metalværksted, knallertværksted samt fitnessrum.

I stuehuset, er der desuden en stor hall, fælles spisestue, fælles køkken, 2 x fælles bad og toilet, fælles opholds- og TV-stue samt 2 x administration.

De beboere der ikke har ekstern beskæftigelse, deltager i de daglige pligter på Vangeledgård. Det kan være alt fra husligt arbejde, staldarbejde og pasning af hestene. Derudover er der mulighed for at ride og lave kreative inde- og udendørs aktiviteter.

Der er indlaget en gårtur hver dag klokken 10.00. Det kan være hjemme omkring, men det kan også være at man kører ud i Vangeledgårds bus og går tur i skoven, ved stranden eller andre steder.

Gåturen kan skiftes ud med motion i vores fitnessrum.

Se vores galleri fra vores opholdssted på Fyn.

 

Dagligdagen hos Vangeledgård

På Vangeledgård er der en fast overordnet struktur i hverdagen. Dog har hver enkelt beboer deres egen individuelle struktur, hvor der er taget udgangspunkt i den overordnede struktur.

Vangeledgård er centralt beliggende med nem adgang til offentlige transportmidler, fødevarebutikker, lokal folkeskole, specialskoler, tilbud til diverse fritidsaktiviteter, hvilket gør dagligdagen nem. Alligevel er vores botilbud for unge og voksne på Fyn omgivet af den smukke fynske natur med åbne marker, skov og stinet ved Odense å.

Hent hele standardbeskrivelse for opholdssted på Fyn.​